The Do’s and Don’ts Of De Forskellige Motionscykler

6 years agoMåske er du lidt nervøs for at være en begynder i et fitnesscenter fyldt med atleter. Grafik / lyd på 10-tommer skærmen er krystalklar. Følte hjerterytmen gå op (ingen skærm med vilje i dag, det har en tendens til at køre mig hårdt nogle gange) og derefter sikkerhedskopieret efter 45 sekunder eller deromkring. Hele tiden på cyklen følte jeg mig fint bare lidt svagere end normalt. Rookie fra Penn State er blevet til holdets øverste big-play-trussel i DeSean Jacksons fravær, så enhver tid, der er gået glip af, ville være kostbar. Toppen af ​​serien er Schwinn 240, der har en meget mere kompleks computer og mange flere funktioner. Det tager cirka en time at sammensætte din nye Proteus motionscykel og derefter sandsynligvis yderligere ti eller femten minutter at fikle med computeren og justere sædet, men når det først er gjort, behøver du ikke at gentage det.

50), men alt det udstyr, du har brug for for at starte cykling, betaler sig selv inden for to måneder. Cathe gav også fremragende formspidser under turen, som jeg havde brug for, da jeg er ny med indendørs cykling; dog i sin introduktion nævner hun, at du stadig skal henvise til din cykels brugermanual for specifik opsætning og instruktioner (da hver spincykel er forskellig). Denne cykel leveres også med frontmonterede transporthjul og et bagerste håndtag for let flytning. Du kan også bruge pumpen til sportsbolde, poollegetøj og mere, da den leveres med en kugleopblåsningsnål og ventil. Hvis du kan åbne din tegnebog lidt længere, kan du vælge ‘Fully Loaded’ -udgaven, som leveres med muddervagter, et pannier rack, en klokke og Ribbles egen klassiske sadel. Så hofter, knæ og ankler kan blive betændte og smertefulde. Schwinn liggende motionscykel havde flere forskellige modeller til forskellige prisniveauer, så de sandsynligvis kan passe ind i et budget. Cykling kan også opbygge nogle alvorlige muskler.

Det var lidt svært at finde ud af nøjagtigt, hvilken hastighed mine ben skulle pedalere. De var lidt overfyldte, men det distraherede mig ikke. Dette er en fremragende tur, der gav mig fremragende kerne- og kropskonditionering. At dreje let er naturligvis meget hårdt, når du er vant til at skubbe enhver ounce ud af din krop under spin-klassen. Klassen gennemførte en undersøgelse i klassen og bestemte, at omkostningsomkostningerne var det værd, men det var for dyrt at købe en ny el-cykel. I tilfælde af at du ofte bevæger låsehåndtagene, lukker Wahoo’s friktions, som er ekstra hårdt; når den er lukket, føles cyklen bundsolid, hvis du står og banker pedalerne. Hvis du har internettjeneste, men ikke har en trådløs router, går du glip af det. The Sunny er lidt støjende end de andre cykler på vores liste, men det er ikke rigtig højt nok til at være påtrængende, mens du kører.

Her simulerer cyklen meget tæt på at køre på vejen – fornemmelsen, gearskiftene, justerbarheden og nøjagtigheden af ​​data. Hver cykel passer til en række mennesker i forskellige størrelser (Peloton hævder fra 4’11 ″ -6’5 ″, mens Wahoo hævder 5′-6’4 ″), men at komme i form er ikke så svært for nogen af ​​cyklerne. Elite understøtter dog op til 350 pund sammenlignet med Classic, der holder op til 300. Du finder også lidt en lidt mere aluminiumsstolstol på Elite, mens klassikeren har stålrør. De fleste af dem vil lægge prisen på cyklen sammen med dens beskrivelse. Hver sang har et andet tema, som du vil se i opdelingen. Cykelsko på indgangsniveau har typisk en nylon-sål, hvor mulighederne i mellemområdet tilføjer en smadring af kulfiber for at øge torsionsstivheden. Så snart topmødet var afsluttet, sad jeg op og mistede næsten min morgenmad over hele cykelstudiobunden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *